POSIDÒNIA FEST - MAIO / JUDIT NEDDERMANN / ARTISTA DEL MARESME

POSIDÒNIA FEST - MAIO / JUDIT NEDDERMANN / ARTISTA DEL MARESME

0 reseñas
Descripción
El Posidònia Fest, presenta els concerts de Maio i Judit Neddermann + artista del Maresme (única entrada per gaudir dels 3 concerts):

Maio: Presenta el seu segon disc ‘Suau’ en format acústic, una col·lecció de cançons tan íntimes com reals, tan directes com honestes, oferint un directe de tu a tu, farcit de petits moments d’intimitat i pics d’eufòria i cant col·lectiu a base de píndoles de cançó pop d’autor que aborda temes d'amor, amistat i empoderament col·lectiu, amb un enfocament LGTBI.

Judit Neddermann: "LAR", la nova proposta de Judit Neddermann, és casa seva i a la vegada casa nostra. Fa olor de llar, cruix, té humitats i la llum s’escola per cada racó. La seva veu ens acompanya sense impostures, de manera natural sent la peça essencial amb la qual està construïda la producció musical d’Arnau i Pau Figueras. És un treball que beu del folklore ibèric i la música brasilera, estils que sempre han format part de la trajectòria de l'artista.

Artista del Maresme: Sortit de la crida que el Posidònia Fest realitza.

Els menors de 12 anys no paguen entrada. Han d'anar acompanyats d'un adult.
 • Categoría
  Otra
  País
  España
  Año
  2024
Compartir

0 revisión

0 de 5 estrellas
5 estrellas
0%
4 estrellas
0%
3 estrellas
0%
2 estrellas
0%
1 star
0%

POSIDÒNIA FEST - MAIO / JUDIT NEDDERMANN / ARTISTA DEL MARESME

0 reseñas
Fechas
31
Ago
2024
7:00 PM - 7:00 PM
Añadir al calendario

Lugar de eventos Detalles

Port de Mataró

Carrer Port de Mataró, Mataró, Barcelona Barce Mataró, Barcelona, España


Entradas
Port de Mataró 18€
Entradas
Agregar a los favoritos

*EntradaOficial.Com no vende tickets de este evento directamente, solo redirige/enlaza a otras ticketeras. Los precios y la información que se muestran para este concierto no son exactos sino orientativos, el proveedor mostrará el precio y la información final.

Suscríbete a nuestro boletín